Ontmoet Christiaan, wijkconsulent bij Vechtdal Wonen

Hoe het begon..

14 jaar geleden deed ik hier voor het eerst de deur open. Ik begon bij de receptie en nu ben ik Wijkconsulent. Ik heb me beziggehouden met veel verschillende projecten; van onderhoud en verhuur tot begeleiding bij renovatie. Ik ben daar hartstikke dankbaar voor en ben er wel trots op eigenlijk!

Hier doe je het voor

Het contact met onze huurders vind ik het leukst. Ik ga graag bij de mensen op bezoek. Soms kom ik ook schrijnende situaties tegen, maar daar doe ik het echt voor. Daarvoor moet je wel stevig in je schoenen staan. Als je ziet dat het niet zo goed gaat met iemand, probeer je erger te voorkomen. Wat dat betreft hebben wij als wijkconsulenten een soort signaalfunctie. We werken veel met partijen samen op sociaal maatschappelijk vlak, want we kunnen het niet alleen.

De mens voorop  

Als wijkconsulent leer je veel, vooral van mensen
Dat iedereen bijzonder is op zijn of haar eigen manier. Iedereen is anders en dat respecteer je. Als iedereen hetzelfde zou zijn, zou de wereld er wel heel saai uit zien. Bij een woningcorporatie staat de mens voorop. Het gaat altijd anders dat je van tevoren bedenkt, of zoals het op papier staat. Dát vind ik juist het leukst! Inlevingsvermogen is heel belangrijk en dat je je rust weet te bewaren. En als het moet, je grenzen weet te bewaken. Iedere dag is anders en daardoor krijg je iedere dag nieuwe energie!

Leasen

Goed voor mekaar 
Ik fiets naar m’n werk. Bij Vechtdal Wonen kan je zelfs een fiets leasen, wat een luxe hè? Er is veel vertrouwen en vrijheid. Als ik eerder naar huis moet voor mijn kinderen bijvoorbeeld, dan kan dat. Ik werk thuis, op kantoor en ben regelmatig op pad. Heel fijn die afwisseling.  We hebben het hier eigenlijk gewoon heel goed voor mekaar!

Ontmoet meer collega’s

We ontwikkelen, bouwen, onderhouden en repareren, wijzen toe, begeleiden, administreren en leggen vast, we ondersteunen en adviseren, we ontvangen.