Ontmoet Jolien, projectleider vastgoed realisatie

Hoe het begon..

Nou, nog eigenlijk niet zo heel lang geleden. Ik ben bijna een jaar in dienst. Hiervoor werkte ik als projectcoördinator bij een vastgoedadviesbureau en was ik veel met aannemers in gesprek. Ik ken de “andere kant van de tafel” dus heel goed. En dat is mooi, ik ken de commerciële kant en ben gewend om zo efficiënt mogelijk met processen om te gaan.

Samen sparren

Ik ben een projectleider die het graag samen doet. Ik vind het leuk om te sparren, samen te brainstormen. Het is mooi om actief mee te denken in de technische vraagstukken. Ik denk dat Vechtdal Wonen zich hierin echt onderscheidt van andere corporaties.

Mooie, uitdagende projecten

Vechtdal Wonen is hard aan het groeien. Ik ben met hele uitdagende projecten bezig. Zoals “Upgrade je campus”. Een enorm verduurzamingsproject op de campus in Enschede. Hier heb ik een coördinerende taak. Supermooi: van A tot Z zo’n project begeleiden. Het hele proces, dat blijft van ons en ben je bij betrokken, dát vind ik zo leuk aan werken bij een woningcorporatie. Er gebeurt van alles, iedere dag is anders. Daar krijg ik energie van!

Studenten

We pakken het samen op!
In Enschede werken we intensief samen met studenten, met de Universiteit Twente, de gemeente en andere betrokken partijen. We zoeken de juiste mensen bij elkaar om een project te laten slagen. Mooi om dit samen op te pakken en elkaar steeds beter te leren kennen. Ik kijk uit naar de komende maanden; samen bouwen, dat is mooi!

Ontwikkelen

Elke dag is anders, dus ik blijf iedere dag leren. Er is veel vertrouwen en daardoor kan je echt je eigen ding doen, doen wat je leuk vindt, ontdekken waar je energie van krijgt. We hebben hier heel veel kennis in huis, dus we leren ook veel van elkaar. Vechtdal Wonen is echt een fijne werkgever, heel mensgericht en volop in ontwikkeling.

Ontmoet meer collega’s

We ontwikkelen, bouwen, onderhouden en repareren, wijzen toe, begeleiden, administreren en leggen vast, we ondersteunen en adviseren, we ontvangen.