Ontmoet Ronny, gebiedsontwikkelaar van de studentenhuisvesting

Hoe het begon..

Ik werkte al een tijdje als calculator in de advieswereld en zat met regelmaat tegenover corporaties. Vaak dacht ik dan: dat lijkt me wel wat, dat kan ik ook! Ik zocht meer uitdaging. En zo geschiedde..

Nu werk ik hier bijna 15 jaar, mooie tijd hè? Ik begon als Asset Manager, later werd ik Projectleider nieuwbouw en voorbereiding. Ik kreeg de kans om een opleiding voor Projectontwikkelaar en Stedenbouwkundige te volgen. Die kans pakte ik met beide handen beet. Het bleek echt hard werken, maar het heeft z’n vruchten afgeworpen. Vechtdal Wonen stimuleert blijven leren en ontwikkelen, er is dus een mooi opleidingsbudget beschikbaar.

De organisatie is gegroeid in de afgelopen jaren. Vroeger was het meer top-down, nu is er heel veel ruimte voor eigen initiatief.

Verduurzamen

Wat mijn werk zo leuk maakt? Nou, heb je even?
Sinds twee jaar werk ik als Gebiedsontwikkelaar, voornamelijk in Enschede. Mijn collega Ludo, richt zich op gebiedsontwikkeling in het Vechtdal. Samen maken we mooie plannen waar voor Vechtdal Wonen. Zo wordt er binnenkort een start gemaakt met het verduurzamen van 1200 studentenwoningen. Dat vraagt om nauwe samenwerking met onze partners. De eerste schop wordt – as we speak – in de grond gezet. Het bouwteam gaat aan de slag! Dat geeft energie! We kijken vooral naar de wens van de doelgroep: hoe willen zij wonen? Hoe voelen zij zich thuis? Dát willen wij realiseren.

Ontwikkeling

Wat maakt Vechtdal Wonen bijzonder?
Bij ons is veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Je wordt altijd serieus genomen. Er is veel vrijheid om nieuwe dingen te bedenken én uit te voeren. Ik vind het belangrijk om onze successen samen te vieren. Want we doen hele mooie dingen, daar mogen we best bij stilstaan!

Ontmoet meer collega’s

We ontwikkelen, bouwen, onderhouden en repareren, wijzen toe, begeleiden, administreren en leggen vast, we ondersteunen en adviseren, we ontvangen.