Ontmoet Susanne, adviseur inkoop- en contractmanagement

Hoe het begon…

Ik kwam hier zo’n zes jaar geleden voor het eerst binnen. Ik begon in een tijdelijke functie als directiesecretaresse bij De Veste. Dat was een interessante tijd, want De Veste en Beter Wonen Vechtdal fuseerden toen: Vechtdal Wonen werd opgericht.

Mooie dingen kwamen samen

De klik was zo goed met de organisatie, dat mij na de fusie, in 2020, werd gevraagd of ik wilde solliciteren op de functie van facilitair coördinator. Daar hoefde ik geen seconde over na te denken en vrij snel startte ik in vaste dienst bij Vechtdal Wonen. Daar kwam ook inkoop bij kijken. Ik voerde gesprekken met leveranciers, maar had geen idee hoe in zo’n contract moest lezen. Ik verdiepte me in dit onderwerp en vond het ontzettend interessant! Ik ontdekte dat dit nog een grote uitdaging voor Vechtdal Wonen was, want er was nog geen eenduidige aanpak. Ik kreeg de geweldige kans om me verder te ontwikkelen in dit vak en volgde de opleiding Inkoop- en contractmanagement. Nu mag je me adviseur Inkoop- en contractmanagement noemen!

Inmiddels hebben we meer inzicht, we checken of leveranciers bij onze doelstellingen passen en kunnen beter sturen op de inkoopprocessen, daardoor kunnen we betere kwaliteit leveren aan onze huurders. Zo blijven we onze processen continu verbeteren. Want wat heeft onze huurder nodig? Daar zetten wij op in! Het gaat er altijd om dat onze huurder zo goed en comfortabel mogelijk kan wonen.

Sterkere organisatie

Je hebt elkaar nodig
Ik zoek altijd naar verbetering. Hoe kunnen we het beter inrichten, samen bouwen aan een nóg sterkere organisatie. Met collega’s en partners. Met een aantal corporaties hebben we een netwerkgroepje opgestart. Samen kijken we hoe we de zaken op het gebied van Inkoop kunnen verbeteren. We zitten allemaal in dezelfde opstartfase en ontwikkeling. Heel leuk om samen deze processen te verbeteren en van elkaar te leren. Je hebt elkaar echt nodig.

No-nonsense

Wat me vooral opvalt?
Collega’s zijn leuk, iedereen is zo vriendelijk. Er heerst een no-nonsense mentaliteit. Fouten maken mag, daar leren we juist van! Vechtdal Wonen is een goede werkgever. We staan echt voor elkaar klaar. Het is een groeiende organisatie, met hart voor onze huurder.

Ontmoet meer collega’s

We ontwikkelen, bouwen, onderhouden en repareren, wijzen toe, begeleiden, administreren en leggen vast, we ondersteunen en adviseren, we ontvangen.