Veste Wonen onderdeel van Vechtdal Wonen

Wist je dat Vechtdal Wonen niet alleen maar woningen verhuurt in het Vechtdal, maar ook studentenwoningen aanbiedt in Enschede? Dat doen wij onder de naam Veste Wonen.

Bekijk onze vacatures

Bonjour!

Op de bruisende Campus van de Universiteit Twente verhuren wij 2.200 studentenwoningen.

The office

Ons kantoor hier zit gewoon lekker midden op de campus, tussen alle studentenbedrijvigheid in. Hoe gezellig is dat? Onze balie is dan ook altijd druk bezocht.

Together we’re stronger

Op dit kantoor werken onder andere de Student Housing Consultants en Student Rental Consultants. Zij worden vanuit het Vechtdal administratief ondersteund.

Say what?

Misschien is het je al opgevallen dat we hier Engelse titels gebruiken. Dat komt omdat het merendeel van de studenten internationaal is. Onze voertaal is dan ook Engels.

Ons woningbezit

Wij verhuren ruim 2.200 studentenwoningen op de campus van de Universiteit Twente. De woningen bestaan uit kamers in studentenhuizen, zelfstandige studio’s en appartementen. Ook hier is er woningtekort en hebben we dan ook plannen om flink bij te bouwen.

Onze huurders

Wij verhuren aan studenten van de Universiteit Twente. Dit zijn nationale en internationale studenten van over de hele wereld. Een enthousiaste jonge doelgroep die erg actief en betrokken zijn!

Onze samenwerking

Sinds dit jaar bundelen wij samen met Domijn onze krachten. Wij willen leefplekken maken voor jongeren in Enschede om daar het talent te behouden. De eerste ‘wooncommunity’ bouwen we op dit moment op de Performance Factory. Daarnaast werken we ook nauw samen met de Universiteit van Twente.